Mer regn!

Så var det lite mer regn igen... 
 
Regn hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, så jag passade på att städa ur huset. Dessutom eldade jag en massa rat, som reklam (är ju helt otroligt vad mycket reklam man får), gamla kartonger (jag har tydligen kvar kartonger från allt jag köpt, bland annat från datorn jag köpte för mer än 6 år sedan!) och annat skräp! Var precis klar när Nisse kom och körde ut balar till hästarna och efter det blev det lunchpaus och klämda mackor.
 
Till nästa ryck i stallet så hade det slutat regna och nästan så solen tittade fram! Jag gjorde bakbromsträning med Grå och tog Lemonaden i töm. Och sen kom Paula och vi red ut med Zippin och Juliette. Det gick inte rida där vi hade tänkt och nästan ingen annanstans heller eftersom det är sjukt bött och mjukt överallt, så vi red bara en liten sväng i kraftledningen.
 
Sen kom Linda och vi red Bea och Satine med samma upplägg som sist. Jag tömkörde först Satine på banan och sedan satt vi upp och red med Bea först, vi red en liten minisväng i skogen och på gården. Satine gick jättebra, var väldigt nöjd men hon blev nog trött för när jag satt av så började hon direkt vifta med framhovarna och kasta med huvudet... Sedan red Linda ett dressyrpass med Bea innan vi nattade hästarna och sedan gjorde vi tacos till en sen middag, och det var verkligen så gott!
 
Lemonaden på banan!
 
Zippins öron i kraftledningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0