Lerans paradis!

Alltså det är så jäkla lerigt! Mer regn igår morse och tydligen ska det regna i dag med...
 
Igår hade jag en hemmadag och det var så skönt. Red först Zippin som är ganska sur just nu, undrar om det är pälssättningen som stör henne? Sen fick Szum jobba i töm och så fick Wasabi jobba. Henne longerade jag lite först och satt sedan upp och skrittade typ 10 meter åt gången, 3-4 gånger. Med tanke på hur sporadiskt hon jobbas så tycker jag att hon gör det väldigt bra! Förhoppningsvis kommer vi igång ordentligt nu, målet är att ha travat på henne och ridit lite ute innan vintervila.
 
Red även Grå som var jättefin innan jag åkte ner och plockade ner det som var kvar att ta rätt på av sommarhagarna innan vintern. Skönt att få det gjort! Sen gjorde jag rårakor och bacon till middag, det är ju så gott och verkligen billig mat.
 
På kvällspasset i stallet tog jag Chokladen i töm, Linda var där och longerade Bea som nu återigen ser helt bra ut efter det där som störde henne i hoven för någon vecka sedan. Nisse kom och körde balar och sen åkte vi alla och fikade päronpaj som avslutning på dagen!
 
Szum tycker nog att det är lerigt i hagen och är i sitt hus II stället!
 
Szum på banan!
 
Den här bilden gör mig lycklig! Dels för att man faktiskt ser solen, det är inte så vanligt denna höst och den var inte framme så många minuter igår heller. Och dels för att det är Wasabis öron! Tänk att min minsta prinsessa också håller på att bli ridhäst!
 
Wasabi efter avsittning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0