Höstens första julmust!

Höstens första julmust är drucken! Kanske tidigt men gott var det!
 
I morse gjorde jag ett ryck innan jobbet. Matade och släppte ut Nisses hästar först eftersom han var på väg till Dalarna för att hämta två unghingstar som varit på hingstbete. Sen mina hästar där jag först red Zippin som fick styra runt träd och jobba i skogskanten och sedan skrittade jag ut Clarinett i skogen. Märks att vi inte ridit där så mycket i sommar för även i vanliga fall är det svårt att ta sig igenom grenar, löv och sly men nu är det ett helt äventyr.
 
Efter jobbet så var det ju mörkt och utan ridbanelyset så får man ha lite fantasi. Jag jobbade först Wasabi utanför boxarna, där det är bra lyse, med lite repetition av uppsittning. Är ju nästan två månader sedan jag satt på henne sist men det gick bra både att göra alla förberedande övningar, sitta upp på halt och gå lite när jag tid i en stigbygel. Sen gjorde jag bakbromsträning med Lemonaden innan nattning av hästarna.
 
Kom hem samtidigt som Nisse, så lite pyssel i hans stall med installning av de två unghingstar, fodring och surr innan det blev kväll. Avslutade med chips, hemmagjord dip och så en julmust! I glasflaska såklart! Gott var det men nu dröjer det nog ett tag till nästa!
 
Clarinett i skogen med alla löv!
 
Wasabi utanför boxarna efter kvällens jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0