Bra höst och hästdag!

Sol i dag med och helt plötsligt kändes hösten så mycket bättre!
 
Bra hästdag också på de flesta håll. Jag började med att longera Szum, han har vilat en månad igen, hopplöst att hålla igång alla hästar och det är ju oftast han som drabbas. Men ska göra ett försök att sätta igång honom igen, han är i alla fall fin i kroppen och mycket energi i dag. 
 
Sen tömkörde jag Lemonaden med sadeln och satt upp och skrittade lite. Fyra månader sedan sist jag satt på henne, såklart var hon lite spänd men inget tvång eller några dumheter. Fortsatte med Satine och lite samma upplägg där, tömkörde först lite och red sen. I dag skrittade vi ut från banan och styrde runt träd i skogskanten, och sedan tillbaka in på banan och travade lite! Det är verkligen en gullig häst egentligen och nu börjar den sidan dominera mer när hon inte är lika frustrerad längre och i dag riktigt rolig att rida!
 
En snabb fika så red jag Zippin på banan, hon fick trava bommar på volt och träna skänkelvikning. Sen tömkörde jag även Dajmen, skulle vara Wasabi men hon lät sig inte fångas så storasyster fick vara strand in. Men det var rätt bra för då fick jag möjlighet att jobba med det jag inte fick till igår när jag longerade, som att hon trängdes in i höger varvet och inte ville ställa sig där. Det går lättare i töm och jag fick till det bättre, och vi jobbade även med travbommar.
 
Som vanligt ingen plan för mat men hittade en bogstek av älg i frysen , några (lite för gamla) champinjoner i kylen och dessa stekte och kokade ihop med creme frachie, hade lite smaksatt med kantarell över också så blev en god typ gryta till ris och grönsaker. Sen lektioner hela kvällen och nu sova och ladda för jobbhelg! 
 
Lemonaden i dag!
 
Satine efter ridningen!
 
Dajmen jobbar i töm
 
 
Jag är ju partisk men tycker att hon är fin:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0