Underhållsarbete!

Jag är så nöjd med mina nya broddar, de är helt suveräna! Nu hoppas jag bara att jag inte ska behöva använda dom så mycket i vinter!
 
Det är inte helt lätt att få något vettigt jobb på hästarna nu, det blir lite mer underhållsjobb än utveckling. Men jag tänker att det är okej, bättre att ha dom igång på halvfart än att behöva sätta igång 7 hästar samtidigt sen, och även om det blir färre och lugnare pass, och lite mer tömjobb och skritt i skogen nu så är dom igång, men får chansen att återhämta sig lite och befästa det vi utvecklat tidigare.
 
I dag red jag dressyr på Grå i snön, övergångar på volt och framdelsvändningar som jag tror är bra för hennes skadade bakben. Sen skrittade jag och Clarinett i skogen, Clarinett var laddad och jag hade fullt upp att hålla henne på mattan. Höll på att åka av när en fågel flög upp och Clarinett kastade sig i väg, sen hann hon flyga i luften några gånger till, både för fåglar, rötter, stubbar och annat oklart. Avslutade med lite trav på banan för att jobba bort lite överskottsenergi. Sist ut Zippin som också fick skritta i skogen, klättring och ridning utanför stigen för hennes del.
 
Sen middag och i väg på lektioner och tömkörning av en liten ponny. Nu sova och hoppas på att huvudvärken är borta i morgon och att alla bekymmer löser sig!
 
Solen visade sig i dag när jag red Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0