Pizzasöndag!

Jag som var så glad över snön och nu ser det ut som att den kommer regna bort i veckan... Vill inte ha en till vinter som ifjol med bara is!
 
Igår kunde jag i alla fall börja med att longera Szum i snön. Sedan tog jag Dajmen som jag först longerade och sedan satt upp på, och igår kunde jag rida två varv på en 15 meters volt, ett varv i taget med av och uppsittning mellan. Det är ju så små framsteg och det är ju verkligen inget avancerat för en fyraåring som jag började med för två år sedan, och jag vet att det fortfarande kan bli bakslag, men jag är ändå löjligt stolt och nöjd! Tänk om det släpper nu och jag kan rida henne i vinter, det skulle vara så roligt!
 
Red sedan en sväng i skogen med Clarinett och avslutade med att trava lite i snön i en tom hage. Sedan ett par klämda mackor till lunch och i väg på lektioner, och tömkörning av en ponny. Och på hemvägen köpte jag med mig pizza så det blev en sen men lättsam middag. Sen nattning av hästar och så var det bara att sova, tyvärr har jag sovit dåligt men hoppas att jag ska kunna jobba i dag ändå. 
 
Clarinett i snöig skog! Vad jag önskar att snön blir kvar nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0