Halvfart!

I morse fick jag svar på mitt coronatest som var negativt, vilket ju ändå kändes bra och väntat. Dock sov jag nästan hela natten sittandes i soffan eftersom jag var så täppt, vilket katten var väldigt nöjd med, så är ju inte helt bra. Och även om jag inte tycker att jag känner mig sjuk så blir det ju lite halvfart när jag stundtals är väldigt snuvig. 
 
Inte fått så mycket gjort idag kanske, men efter mockning av lösdrifter och justering av några stolpar på en hage så tog jag först Zippin i töm. Sedan Lemonaden som först fick gå i töm och sen red jag, men hon var stökig och bökig och jag fick henne precis att börja frusta, slappna av och börja skritta genom kroppen när Nisse kom med traktorn. Så avslutade då eftersom jag misstänkte att fokuset skulle försvinna, om inte för Lemonaden så för mig.
 
När hästarna fått balar så red jag Clarinett, vi gjorde en kompromiss, för att jag skulle orka, och skrittade först ut en sväng i skogen och red sedan lite dressyr. Sen ombyte och fika för att åka på Hammarn och köpa en koppling eller egentligen en till en vattenledning där det läker lite. Köpte även foder till hästarna och mat till oss. Så när jag kom hem blev det fuskig middag med färdig potatisgratäng och butiksgrillad kyckling.
 
Sen stallet igen, gjorde bakbromsträning med Grå och så red Linda dressyrträning. Efter det och nattningen av hästarna så följde Linda med och fikade lussekatter. Nu hoppas jag på en bättre natt, även om jag börjar ha bra koll på serierna som går på nätterna nu!
 
Zippin i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0