Gråväder!

Dis, dimma och grått, så är vädret och sen humöret efter det!
 
Jag har ridit fyra hästar i dag, först Szum och Lemonaden som båda först fick gå lite i töm med sadeln innan jag red. Testade lite trav med båda, med Szum gick det sådär. Första försöket gick rätt bra men sedan blev det bara bock och hopp, så gav upp och han fick jobba med skänkelvikningar i skritt i stället. Även Lemonaden travade jag med, det gick bättre med henne även om hon stannar om jag ändrar balansen det minsta eller om jag säger bra... Känns ändå bra att vara lite på gång med båda dessa. 
 
Jag red även Wasabi, satt upp på banan, red lite runt träden och red sedan ner till stallet. Hon är så duktig! Sist ut var Grå som var lite spänd först, troligen pga att kompisarna busade i hagen, men fick jobba med höga travbommar.
 
Sen blev det bara en varma koppen och mackor till middag, mest eftersom vi inte hade något hemma, innan jag åkte och hade två lektioner, och sen hem där Linda red träning. Avslutade dagen med pytt i panna till en sen middag. Nu försöka sova, jag har blivit rätt snuvig i kväll så det blir inte Ica i morgon och helgen, så tråkigt!
 
Szums långa hals!
 
Wasabi rids ner till stallet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0