Dubbelhelgen!

 
 
Jag började i stallet igår och red dressyr med Chokladen. Sen några intensiva timmar på Ica, jag förstår inte att man orkar handla sånna här dagar när det är fullt med folk.. Efter jobbet var det snabba ryck att byta om och fika och så träffades jag och Linda i stallet för att hinna rida innan mörkret!
 
Precis när vi skulle sitta upp kommer det en hund lufsandes på gården! Som tur var så var även Paula på ingång, hon tog rätt på hunden som hörde hemma i grannhuset, och jag och Linda red Grå och Bea en sväng upp i skogen. För Grå är det bra träning, med tanke på hennes svaga och skadade bakben. Och när vi kom tillbaka och jag gjorde halt för att sitta av, så kände jag att hon pendlade från ena sidan till andra. Hon tippade till vänster, rättade sig, och tippade igen, Linda som stod framför såg det väldigt tydligt och jag misstänker att det kom från att hon var trött i sitt bakben. Men något som jag ska hålla koll på givetvis.
 
Sen tog jag Lemonaden i lina för att se hur hon rörde sig eftersom hon var svullen i ett bakben och halt i veckan, men nu såg hon fräsch och fin ut, dessutom upplevde jag att hon var mjuk och avspänd i kroppen. Avslutade i stallet med att göra bakbromsträning med Dajmen. 
 
Kom hem ovanligt tidigt för att vara mig, så gjorde först middag med kycklinggryta på kokosmjölk och ris, och sen även chips och dipp innan vi la oss. I dag är det vanlig söndag på Ica och förhoppningsvis lite lugnare!
 
Linda och jag ute i skogen i skymningen igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0