Chokladens dag!

Chokladens dag i dag, och även singles day men jag har valt att fokusera på chokladen. Som tur är så har jag en egen Choklad hemma för så mycket chokladgodis har det inte blivit i dag. 
 
Fortfarande lite fruset men bättre på banan än igår, jag tog först Clarinett i töm. Sen fick även Dajmen gå i töm men med sadeln, så jag även kunde göra lite uppsittningsträning och stå i stigbygeln och skritta lite efter. Längesen jag gjorde jobbet med att stå i stigbygeln nu men det gick bra och jag börjar vara sugen på att prova skritta henne uppsuttet.
 
Även Lemonaden fick först gå i töm och sedan red jag, fortfarande skrittjobb men hon är avspänd och jag kan jobba henne! Vi red skänkelvikning och åttvolter, jag kan sitta ner, ställa, böja och rida, till skillnad mot när jag bara halvstått, helt stilla för att inte störa och bara åka som på en orden unghäst. Känns hoppfullt att kunna komma igång och rida henne i vinter, som jag längtar! Sist ut var Chokladen och vi firade hennes dag med en skrittur med en massa klättring. Sen middag och i väg på ett gäng lektioner. Hemma igen, rätt sent, blev det klämda mackor och så löste jag det där bokföringsfelet från igår. Nu är jag helt slut!
 
Clarinett i dag!
 
På tur med Chokladen!
 
Chokladen utanför stallet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0