Vinterkläder igen!

Vilket skitväder det var på förmiddagen! Regn, snö och hagel i blandning! Visserligen bättre än de 2 decimeter snö prognosen hade hotat med men läge för vinterkläderna igen!
 
Jag tog i alla fall Szum och Clarinett i töm. Längesen Clarinett gick i töm nu och jag ville se hur hon såg ut nu när hon har skor runt om, och så har hon känts bra sista veckorna. Och hon var fin och jag kunde även se det som Sara sa på förra träningen, att hon blivit rakare, jämnare mellan varven och var mer på yttertygeln (i dag på yttertömmen). Longerade sedan Dajmen och satt upp några gånger, har legat lågt med det ett tag men tanken är att ta nya tag nu.
 
Sen fika och i väg på träningar och även töm jobb av en häst, fick bland annat se Itzy som var här på inridning för några veckor sedan och hon var jättefin! Roligt att se när det fungerar. Hemma igen väntade Linda, vi skulle ta Wasabi igen men denna gång med sidepull i stället för bett. Och hon var bättre, betydligt mindre stök med huvudet i dag än igår men hela hästen är så mycket bäbis just nu så det är svårt att göra något. Hon är frustrerad efter typ 10 minuter, mer fokuserad på katten än det vi håller på med och i dag höll hon på tippa eftersom hon började gå samtidigt som hon vevade med frambenet! Det är som att hon blivit ett år yngre de senaste två månaderna! Ingen mening att forcera inridningen nu och jag är glad att hon inte ska visas nästa helg som var planen från början.
 
Linda hade köpt fika så vi avslutade även denna dag så, jag som inte ätit mat värmde även köttfärssås och kokade spagetti till sen mat. Och lyckades bokföra lite också, så ganska effektiv kväll även om det är alldeles för sent nu igen!
 
En något överviktig Clarinett! Har haft väldigt bra foder i vinter och nästan alla hästar är ganska runda men det gör inte så mycket på de andra hästarna men Clarinett är lite mer lättfödd...
 
Dajmen med syrrans träns eftersom matte tog fel. Tur att de har samma storlek och lika bett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0