Stängslingstisdag!

Vaknade med huvudvärk igår, blev inte fri den trots att jag provade Ipren, att sova bort den (kunde inte somna om pga huvudvärken..) och kaffe. Men efter en stund i stallet så släppte det i alla fall.
 
Jag började med att jobba Grå i töm, ändrade tömsättningen lite och hon blev jättefin i formen. Red sedan Zippin, vi kämpar på med traven. Hon stannar efter ett par meter, antagligen blir hon osäker och det är ju frågan om varför. Hon kanske känner att hon inte kan balansera sig med ryttare, det kanske har hänt något tidigare eller så är det något annat... Flytta undan skänkeln går i alla fall bra!
 
Efter det hästjobbet så åkte jag i väg och fixade sommarhagar, på ena stället var det fortfarande tjäle! Som tur var stod hagen upp där så det var bara att gå runt, spänna tråden och täta upp stolpar. På nästa ställe så byggde jag upp en hage så nu har jag tre färdiga beteshagar som väntar! Hoppas att det blir mer gräs i dom bara... 
 
Sen pannkakor till middag och huvudvärken kom tillbaka, så la mig och sov en halvtimme innan det var dags för stallet igen. Linda och jag red ut med Bea och Clarinett, och jag hade Dajmen som handhäst. Då vi kom tillbaka kändes det som åska i luften, som dock aldrig bröt ut, och i dag är det svalare igen. Hoppas på mer värme igen så det växer lite!
 
Zippin börjar se ut som en häst! Hon har musklat på sig och tagit sig i kroppen!
 
Trött häst efter ridningen!
 
Clarinett hade trampat på skon så den var lös, slog i två sömmar men var tvungen att skicka bilden till Nisse innan jag nitade. Såklart var det den skon som vi drog en söm ur förra helgen när hon inte kändes helt hundra. Nu hoppas jag att den sitter. 
 
Från kvällens tur! 
 
Och en trött Dajm på släp! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0