Semester med hagel och driv-is!

Jag har tagit ledigt i helgen för att få nästan en vecka ledigt. Från början var tanken att Wasabi skulle visas i helgen, men jag brukar även vara ledig en sväng på våren för att fixa hagar och annat inför vår och sommar. Tidigare var det ju även fölvak i dessa tider. 
 
I alla fall så gick jag runt en av gräshagarna på gården igår och lagade stängsel. På ett ställe var det 3 decimeter vatten, tjälen har inte gått än! Det är ju inget gräs att tala om men en hage fixad i alla fall. Hagarna på gården blev ju rejält förstörda i vintras när hästarna var på rymmen så jag har det jag gör nu.
 
Sen tog jag Grå och Dajmen i töm, och red Chokladen, innan mat, rester från måndagen. Hann även få i väg momsrapporten och sedan i väg för att tömköra två hästar och ha en träning. När jag kom hem så red jag och Linda ut med Clarinett och Bea. Så sen kväll igår med men avslutade med varma mackor. Nu ny dag, ser soligt ut just nu men är säkert kallt i dag med...
 
Szum och Bea fick flytta till en ny, torrare, hage igår. Här ser Szum helt normal ut, men på dessa bilder ser han galen ut:
 
 
 
Det var varierande väder igår, här är Dajmen under en hagelskur!
 
Ja ni ser alla vita prickar... 

Kommentarer
Postat av: Sandra Siljeholm

Han är så fin!

Svar: Jo, fast kanske inte just på de bilderna! 😂😃😂
Pernilla Engström

2020-05-13 @ 17:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0