Selfie-film!

Kommer sommaren nu? Idag var det lite grått och ruggigt men det kändes lite mer lovande i kväll och prognosen ser ganska bra ut i veckan! Jag hoppas på lite värme och sol, så det blir något bete!
 
Jag började med Zippin i dag. Planen var att rida men hon var så stinglig att göra i ordning, överkänslig och otålig så jag ändrade planen, och jobbade henne i töm i stället. Och för första gången kom vi till ett läge där hon faktiskt började komma till eftergift! Hon har varit svårpåverkad, haft svårt att slappna av, bli lösgjord och ge efter. Jag upplever att vissa hästar har svårt att släppa kontrollen och börja slappna av och ge efter, det blir lite av en mental spärr, och det är lite så med Zippin men förhoppningsvis är vi på väg över spärren nu!
 
Sedan red jag Grå, tog fram ett hinder stöd och ställde upp mobilen för att selfie-filmade ridningen. Roligt och nyttigt! Grå började med att bli rädd för något på ena kortsidan och var ganska spänd, kom dock ur det och kunde även galoppera lite innan vi var klara. Tog Lemonaden sen, tömkörde först och satt upp och skrittade med kameran på. Det var verkligen nyttigt att se med henne, jag tycker att det går bättre varje gång och tänker fortsätta med skrittjobb till hon är helt avspänd där. Avslutade med att longera Wasabi lite, sen stod jag i stigbygeln och skrittade och avslutade med några skritt steg uppsuttet några gånger. Nu blir det vila så hon får växa i kapp i kroppen, hon både växer och fäller tänder och ser mer ut som en tvååring är tre år just nu.
 
Sen middag innan jag åkte i väg och hade ett par träningar, fortsatte hemma där Paulas dotter red lektion på Juliette och sen tömkörde jag Bea åt Linda. Sen hade vi kaffegäster resten av kvällen så det blev sent, som vanligt!
 
Zippin i dagens jobb!
 
Lemonaden efter ridningen!
 
Jag provade att ta en bild från selfie-filmen i dag, men det blev sådär...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0