Pingstdagen!

Pingsthelgen har bjudit på fantastiskt sommarväder, otroligt fina hästar att rida, stress och värme på Ica och en trasig bil... 
 
Bilen har ju varit knackig länge och jag tänkte knappt byta till sommardäcken för det kändes inte värt det, men så fick jag hjälp att byta dom igår i alla fall. I dag när jag åkte på jobbet så var bilen så krängig att den knappt gick att köra, det hade nog inte så mycket med sommardäcken att göra utan mer att den är slut i drivknutarna och framvagnen. Och jag som verkligen behöver bil!
 
Men hästarna har varit fantastiskt fina i alla fall! I morse innan jobbet så red jag Zippin, testade Szums dressyrsadel på henne med padd under och helt plötsligt släppte traven och hon travade ett helt varv på banan uran att spänna sig eller bli istadig! Nu hoppas jag att det håller i sig!
 
Efter jobbet så gjorde jag laxbitar med potatissallad och smaksatt creme fraiche till middag. Sen till stallet där jag först red Grå, hon var superfin och även galoppen som ju kan vara den som krånglar gick bra. Blev nästan chockad när höger galopp som jag inte fått till på månader fungerade, och inte bara att hon fattade rätt utan hon galopperade två varv på volten i form!!!
 
Efter det ridpasset var jag salig, men jag och Linda red i alla fall ut med Clarinett och Bea. Så skönt att rida i skogen, på kvällen och i bara t-shirt! Sen när vi var tillbaka så avmaskades alla hästarna, såklart Chokladen som var den som trilskandes med det men annars gick det bra. Nu har kvällen avslutats med glass så nu väntar bara dusch och sova!
 
Den klassiska sadelprovarbilden! Min mobil är full av dom! Här Zippin med Szums dressyrsadel! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0