Nästan lite vårvärme!

I dag var det nästan lite vårvärme och försommarkänsla, men bara nästan för nog hade jag vinterjacka när jag hade lektioner i kväll och nog har jag frusit i dag med. Men ett litet hopp om sommaren i alla fall!
 
Började dagen med Zippin. Gick upp till skogen där vi först gick runt lite för jag ville kolla av henne, var fundersam om hon skulle bli orolig när hon inte sg de andra hästarna. När det verkade lugnt så satte jag upp på en stubbe och red, styrde runt träd, stenar och stubbar där i sklgsslänten och det gick riktigt bra! Sedan red jag till skogskanten och satt av där, blev en lagom första ridning i skogen på egen hand!
 
Sedan red jag Grå, i dressyrsadeln och hon fick precis som Chokladen igår testa på lite programvägar. Just nu verkar höger galoppen vara försvunnen och i dag blev hon väldigt sur med galoppjobbetmen vi galopperar i alla fall, och det är inte bara tvärnit och bakut som förut. I övrigt är hon jättefin nu. Jag red även lite på Szum, väldigt lätt med bara skrittjobb med tanke på hur det gick förra gången (när jag fick kasta mig av). Vet ju att han blir så här när man sätter igång så jag måste ta det lugnt, men i dag kändes det bra.
 
Wasabi longerade jag och satt sedan upp ett par gånger och stod i stigbygleln och gjorde start och stopp. Dajmen fick avsluta med töm jobb först på banan över bommar och sedan runt träd i skogskanten. Sen gjorde jag pizza innan jag åkte i väg på lektioner och ridning av Miroque. I morgon är det röd dag men jag jobbar så bara att ladda för det!
 
Bildbevis på att vi red i skogen i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0