Klämdag!

I dag har det känts som att alla har varit lediga utom vi på Ica! Vi har i stället fått jobba massor för det har varit mycket folk! Det är svårt att tro att det är reserestriktioner och att icke nödvändiga resor om mer än 2 timmar inte är tillåtna när det är fullt av turister, sommargäster och okända i butiken. Dessutom verkar alla seniorer över 70 år ledsnat på karantänen och letat sig till affären. Jag tycker inte att det känns bra alls...
 
Vädret är i alla fall på topp och på två (lite) varmare dagar så har björkarna börjat slå ut och lite mer grönt gräs kommer. Efter jobbet gjorde Nisse mat, fläskkotletter med potatis och gräddsås, innan jag åkte till stallet. Började med Lemonaden som jag först tömkörde och sedan satt upp och skrittade. Hon är inte så spänd egentligen men sjukt känslig och blir osäker och tveksam. Det räcker att jag höjer en axel så stannar hon till och undrar vad jag vill... Vi fortsätter jobba med babysteg och hoppas på att det ska lossna.
 
Linda kom och vi red ut med Bea och Zippin i skogen. Den där turen med mycket benlyft och buskar att gå genom, Zippin skötte sig över all förväntan även om hon hade lite problem med balansen i nedförsbacken och så var det ju det där med att lyfta på benen... Innan jag nattade hästarna så stängslade jag ut lite åt Chokladen och co, det är inte mycket gräs men litegrann i alla fall för att börja vänja magarna. Ovanligt sent med gräs och betessläpp i år! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0