Första maj!

Första maj och snöblandat regn! Älska vår!
 
Inte lyckades vi se Nisses uppfödning i morse på unghästtestet. Man var tvungen att ha konto, tidigare när jag tittat på deras sändningar har man inte behövt det och nu hann vi inte fixa det. Bra gick det i alla fall, hopodiplom och bara ett halvt poäng från även gångartsdiplom. Det är Wasabis fölkompis och Clarinetts kusin!
 
Jag och Clarinett åkte på dressyrträning utanför Östersund, utomhus med snöblandat regn och ett par plusgrader! Men det gick bra det med, Clarinett skötte sig och jag fick riktigt bra känsla i högergaloppen och mycket konkret att jobba med framöver.
 
På hemvägen stannade jag på Hööks för att köpa skor och shortchaps. Jag blev förvånad över att parkeringarna på Lillänge var full av bilar, verkar inte vara någon Corona kris där inte! Jag var dock ensam på Hööks, visste exakt vad jag skulle ha så provade och handlade på typ 5 minuter. Men fortfarande lite chockad över alla bilar och människor i rörelse.
 
Hemma igen stoppade jag ut Clarinett i hagen och sedan åkte jag och Nisse upp på byn och köpte med mat. På sommaren har vi många matställen i byn och ett av dem har öppnat i veckan så det blev friterad kyckling till middag. Sen tog jag in hästarna och gjorde lite bakbromsträning med Wasabi. Nu är jag frusen efter dagen, regnar fortfarande så ska duscha och sova och hoppas på bättre ridväder i morgon!
 
Otålig Clarinett innan avfärd! 
 
Clarinett spanar in ridbanan! 
 
Efter träningen! 
 
Här är Rollcat som visades i dag som föl, snygg redan då! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0