Barnkalas!

Igår regnade det, vilket jag faktiskt tror behövs för att få fart på gräset men blöt blir man ju ändå...
 
Jag red Szum och Clarinett på förmiddagen. Szum var spänd och jag fick sitta upp 3-4 gånger innan jag kunde rida, första försöken sköt han upp ryggen och kunde inte stå stilla. Då hade jag ändå longerat innan, men han blir så här när han inte ridits på länge och igår kombinerat med vädret och att han är väldigt laddad nu. Men gick bra att rida lugnt sen.
 
Med Clarinett red jag igenom de övningar som var planerade till kvällens markarbetsträning, bra att få testa övningarna och bra med inspiration till sin egen ridning! Efter var jag blöt så det blev ombyte och en tallrik fil innan jag och Nisse åkte på barnkalas! Det var Nisses syskonbarns dotter som fyllde 3 år. Så lite tårta, en massa barn och bus, och lite surr innan jag åkte och köpte två balar hö igen. Just nu känns det som att jag kommer få fodra hästarna hela sommaren...
 
Supersnabb middag och sen red Linda och Paula markarbetsträning, och jag jobbade Chokladen i töm efteråt. Avslutade kvällen med att göra nektarinpaj och Linda stannade hos oss och fikade.
 
Chokladen på banan igår kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0