Vasalopp-söndag!

Nu snöar det! Kanske kommer vinterns snö nu? Lite försenad leverans bara, kanske skickad med PostNord?
 
Dagen började med Vasaloppet! Frukost på sängen och Vasaloppet på tvn, bra början av dagen men jag hade inte så långt tålamod så sen blev det stallet. Där stod stängsling på schemat, det hade knäcktes två trästolpar direkt bredvid varandra i Szum och Beas hage så jag fick dra om tråden där. Det går ju inte att få ner några stolpar nu, jag hade satt upp ett par plastsolpar provisoriskt men nu drog jag om tråden mellan träd i stället. Fick även hjälp med en trasig kabel till en av värmebaljorna så nu ska alla fungera igen.
 
Sen fick Dajmen, Wasabi och Chokladen gå i töm. Jag ville se lite hur de såg ut och rörde sig efter rymningen, Chokladen hade halkat omkull och åkt in i en hagstolpe och dessutom tagit av sig sitt täcke (som jag inte hittat!!!) men hon såg väldigt fin och fräsch ut. För Wasabis del handlar det om att hon ska förstå vad tömkörningen går ut på och i dag kändes det som att polletten trillade ner! 
 
Sen lunchpaus med våfflor! Nä Nisse sen åkte på årsmöte med Föreningen Nordsvenska hästen så fortsatte jag i stallet. Jag provade att göra bakbromsträningen med Lemonaden men det var lite för halt ännu. Men när Linda kom till stallet så red vi ut med Bea och Eliskja, denna gång red vi en liten runda på nersidan vägen. Bea hade inte sin modigaste dag men Eliskja hade tuffast till sig sen sist och gick först flera gånger när Bea tvekade. Vi kom till ett ställe där det var blankis över hela vägen, men som tur var är hästarna terränggående så vi tog en omväg genom en skogsdunge som nog ingen gått igenom de sista åren... Sen följde Linda med hem och vi lagade mat, pastagratäng, och studerade Höökskatalogen och liknande sidor vilket slutade ned att Linda beställde... 
 
Nu väntar jag på att Nisse ska komma hem, och är också spänd av förväntan på snön som ska komma i veckan! 
 
Nisses katt Holger på sin tron! 
 
Chokladen i töm! 
 
Eliskja och Bea på tur!
Snabba pigga öron! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0