Mer snö!

Tänk om vi hade fått all den här snön i december eller januari i stället! Men bättre sent än aldrig antar jag...
 
Började med lite pyssel, som uppspåning av boxar och lösdrift innan jag började rida. Först ut var Clarinett som fick gå ett lättare pass på banan. Red sedan Grå, var ett tag sen nu igen men hon kändes bra och det verkar som att incidenten med staketet gått bra även om jag kan känna en grop i ena muskeln på rumpan. Lemonaden fick gå backträningen, och så gjorde jag samma jobb med Dajmen som igår, tömkörning med sadeln, och fick ungefär samma resultat. Yrslig häst som inte kom till arbete, nästa gång lägger jag upp det annorlunda!
 
Sen åkte jag upp i skogen för att kolla till min vattenbrunn. Jag glömde ju vattnet på i måndags och sedan dess har det inte riktigt kommit igång, men nu var det för mycket is och snö över brunnen för att jag skulle orka lyfta locket själv. Blir så less när jag inte kan själv utan måste ha hjälp med allt... Blev en nödmiddag, ni vet sån där mat som man gör när man är hungrig och utan idéer, i dag makaroner och köttfärssås gjord av tacoköttfärs som jag hittade i frysen.
 
På kvällen kom det en häst, en kallblodstravare, Itzy, som ska ridas in. Det är en häst som startat en del och nu haft föl, hon verkar cool så det blir nog bra. Sen glass till kvällsfika och jag somnade framför tvn i kväll med..
 
Baljorna som hästarna får kraftfoder i slits hårt, och när man ser detta så förstår jag ju varför!
 
Klant-Chokladen!
 
Clarinett med utsikt över boxarna!
 
Grå på banan!
 
Itzy! 
 
 
 
Wasabi bor inne och håller Itzy sällskap. Och helt plötsligt såg hon stor ut, min lilla bebis! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0