Lördag med blåst och hagel!

Dagens omöjliga mål var 8 hästar i dag, men med stormvindar och aprilväder så kändes 7 jobbade helt okej! Dock inte så många av dom uppsuttet, men vädret var inte på min sida i dag!
 
Först ut var bakbromsträning med Lemonaden och sedan Wasabi som fick testa det för första gången. Sedan kom Itzys ägare, och hennes syster, för att provrida sin häst! Inte rätt väder egentligen men Itzy brydde sig inte så mycket om det utan var som vanligt. Jag longerade lite först och red för att visa vad vi gjort, och sedan satt hon upp och red lite och det gick jättebra!
 
När de hade åkt sen så jobbade jag Chokladen och Grå i töm, banan var ganska bra då och jag tog fram lite bommar att jobba dom över. Efter det så tog jag middagspaus och gjorde pastagratäng till mat.
 
Kvällspasset började med ett lättare dressyrpass med Clarinett, tyvärr lite sämre underlag nu när det blir kallare. Sedan kom Linda och vi red ut med Eliskja och Bea, lite annan sväng än vi brukar men tyvärr inte så lång pga isen som ligger kvar fortfarande. Innan jag var klar i stallet hade jag en hel hög med träns att putsa efter dagens alla hästar! Linda följde med och avslutade kvällen med kaffe, glass, grädde och chokladsås!
 
Wasabi på promenad!
 
Itzys ägarares syster tog en massa kort i dag, så här kommer en bildbomb!
 
Först longering!
 
 
Uppsittning!
 
 
 
Och så fortsatte dagen med Chokladen:
 
 
Och sist ut bilder från min och Lindas tur:
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Siljeholm

Hej, kan du inte göra en presentation av varje häst? Skulle vara kul å vet lite mer om varje individ😊

Svar: Ja det kanske är dags för det igen, får försöka med det när jag har lite tid över!
Pernilla Engström

2020-03-29 @ 13:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0