Långa dagar!

Sommartiden och dessa (underbara) ljusa vårkvällarna gör att det blir sjukt långa dagar nu, är så trött så ögonen går i kors!
 
Igår Ica-jobb och på kvällen red jag och Linda ut med Eliskja och Bea. Det var nog något knytt i skogen för de var spända och ville inte alls gå, speciellt på hemvägen stod de länge och övervägde om de skulle gå hem överhuvudtaget!
 
I dag stormvindar igen, känns som att det blåser hela tiden nu! Jag har i alla fall gjort ett bra dagsverke och hunnit med en hel drös med hästar, trots blåsten som jag tycker ställer till det när man ska träna hästar.
 
Mjukstartade med att göra backträningen med Lemonaden, sen jobbade jag Dajmen i töm. Skulle jobba henne över bommar men hon hade nog aldrig varit med om något liknande och hade en helt annan plan... Nu vet jag ju att hon är både tömkörd över bommar och även löshoppad men hon kunde inte minnas att hon gått över någon bom förut och det slutade med att hon drog i väg och jag tappade henne. Typiskt henne att bara dra i väg från allt jobbigt men synd att jag lyckades tappa henne, men ni kan ju gissa att hon fick jobba ganska många varv över de där bommarna sen?
 
Jag red Grå på banan, blåst är inte hennes väder men hon kändes fin på slutet. Med Eliskja utnyttjade jag sista snön som ligger kvar och tränade lite galopp. Sen longerade jag även Wasabi, och även hon fick prova på att trava lite över bommar. Inte samma överdrivna reaktion på henne dock, hon var inte heller så brydd på vädret.
 
Efter middagspaus så kom Itzys ägare, vi gjorde som sist att jag red lite först och sedan hon. Sedan red jag även lite dressyr med Clarinett innan Linda red en träning där vi jobbade med bommar och styrkejobb över dom!
 
Nu är både mina och Nisses hästar nattade och jag ska sova! Ny lång dag i morgon!
 
Dajmen i dag, blivande hopphäst som i dag inte ens skulle trava över bommar!
 
Wasabi på banan!
 
Så söt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0