Kolbulle!

En dag med sol, snö och häst! En fantastisk kombo, även fast det är alldeles för lite snö kvar nu och även solen försvann under eftermiddagen.
 
Jag började med att jobba Itzy i töm, först på banan och sen avslutade vi med att tömköra runt träden för att verkligen kolla så styrningen fungerar. Sen red jag dressyr med Clarinett innan Linda kom till stallet, hon har tagit semester denna vecka och inledde med en riktig hästdag. 
 
Hon hjälpte mig först med unghästarna, i dag gick vi några meter, inte bara med Wasabi utan även Dajmen! Kändes jättebra med båda även om vi tog det lätt och enkelt med båda i dag. Dajmen har ju egentligen gjort det här redan men eftersom jag kört fast lite så backar vi och gör om. Sen skrittade vi ut i skogen med Bea och Grå, och då hittade vi Chokladens täcke! Kommer ni ihåg att Chokladen hade tappat sitt täcke när de var på rymmen förra helgen? I dag hittade vi täcket långt upp i skogen, mitt på vår stig! Det konstiga är att det inte fanns spår upp i skogen när de hade varit ute, och jag har dessutom ridit där sedan dess, visserligen kan det ju ha varit översnöat  men jag måste ju ha ridit över det! Mycket konstigt i denna historia, och nu funderar jag på hur jag ska lyckas få ner och hem det från skogen... 
 
När vi var klara i stallet packade vi om lite och tog med oss Nisse och åkte till ett vindskydd vid en sjö i skogen. Där stekte vi kolbullar och kokade kaffe på elden och hade riktig myskväll! Nu har jag förberett så jag kan åka på kurs tidigt i morgon! 
 
Mycket fotat blev det i dag så här kommer en riktig bildbomb:
 
Härlig skugga när jag red Clarinett i dag! 
 
Det är verkligen svårt att fota svarta hästar, Wasabi är så fin men helt hopplöst att få en bra bild på henne! 
 
Mina katter Trassel och Baloo
 
 
Från skogsturen med Bea och Grå!
 
Grås långhals när vi kommit tillbaka till gården! 
 
Linda och Bea!
 
Och så våran kaffekokning! Vilken dag det blev! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0