Kalasdag utan kalas!

Igår hade vi kalasdag på Ica, det är en kunddag som Ica centralt styrt upp. I vanliga fall brukar vi köra en massa egna erbjudanden och happings som demos och bjudningar. Men denna gång ville egentligen Ica centralt ställa in dagen, eftersom de inte har så mycket varor att skicka och att det går lite emot både det faktum att vi inte vill att kunderna ska hamstra eller samlas i stora grupper, men det gick inte stoppa reklambladen som skickas i brevlådan. Så vi hade en kalasdag, utan kalas och utan egna erbjudanden (där vi kan ha lite mer marginal) och utan att göra reklam... Kändes minst sagt konstigt! Men kunderna sprang nästan in i butiken när vi öppnade för att få tag i billigt toapapper...
 
Ännu konstigare känns det att sitta bakom en plastskiva i kassan.... 
 
Efter jobbet och snabb middag så red jag och Linda ut Itzy och Bea i skogen en liten sväng. Itzy var lugnare denna gång men lyckades nocka mig ordentligt när vi suckade för en gran på lite olika sätt! Sen fanns inte riktigt orken för fler unghästar så vi spånade upp lösdrifterna, jag har fått en pool i en av dom pga smältvattnet. Jäklar vad snabbt det har tinat den här veckan!
 
Nu ny dag på Ica men förhoppningsvis lite lugnare fredag i dag då de flesta borde ha handlat igår. 
 
Så här kan det se ut när man rider ut i början. Jag och Itzy har stannat mer eller mindre på Linda och Bea! Tur att Bea är snäll och inte bryr sig, i helgen gled Eliskja lite i en backe, så vi hamnade bredvid Bea och jag hakade fast knäet under svansen på henne men det brydde hon sig inte heller om! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0