Coronafritt?!?

Allt handlar om Corona och ryktena säger att det finns en smittad även på vår lilla by. Och i dag kom även beskedet att hingstpremieringen på Wången är inställt. Så tråkigt för alla hingstägare som lagt massor av tid och pengar på träning och förberedelse!
 
Stallet är i alla fall en Coronafri zon, i alla fall tror jag ju det, och när man är där glömmer man lätt ett litet virus. I dag har det blivit mycket hästjobb. Först ut var Itzy, som jag red på banan och i dag travade vi mer och ett helt varv utan avbrott! Fortsatte med Eliskja, henne red jag ute i snön i ett av de där spåren jag försökte trampa upp i vinter, och i dag har vi galopperat! Inte bara en gång, för en gång är ingen gång, utan två fina och välbalanserade galopper!
 
Sen red jag Grå på banan, innan jag longerade galopp-programmet med Clarinett. Det var lite rörigt när jag höll på med Clarinett, först klämde sig Grå och Lemonaden ut när jag skulle ta ut Clarinett. Det höll på gå illa då Grå är på väg över mig eftersom hon glider och inte får stopp! Jag höll mig på benen men de två kom lösa och hade lite roligt, sen när jag longerade så kom Nisse och körde ut balar. Dessutom blåste det också rejält i dag och bland annat blåste en dörr, som stod upplutad, ner i samma veva! Tur att det inte var något mer koncentrationskrävande! Avslutade i stallet med att göra bakbromsträning med Lemonaden och Dajmen.
 
Tacopaj till middag och sen i väg på lektioner, i dag har jag haft lektion på helt avtinad och nästan torr ridbana, i mars!! Måste vara första gången så här tidigt här uppe. Sist red jag Miroque, som var här i somras på inridning, så roligt att få hålla kontakten med hästarna som varit här. Nu är planen att jag ska rida och jobba honom några gånger i vår.
 
Helt slut är jag efter den här dagen, i morgon är det Ica igen och där är det ingen coronafri zon i alla fall!
 
Tur att det fanns lite snö kvar att galoppera i!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0