Bra onsdag!

Superfint väder igår och jag hann med sex hästar och personalmöte på jobbet, verkligen en bra dag!
 
Började med att tömköra unghästarna, Wasabi och Dajmen. Wasabi hänger med bra på tömkörningen nu och vi kunde tömköra tillbaka från banan till hagen me en liten omväg, det gör att vi snart kan tömköra ut i skogen vilket jag tror kommer vara nyttigt för henne.
 
Banan är okej att rida på spåret, även med barfotahästarna, och jag tror att den tinar av snabbt nu. Jag passade i alla fall på att rida Chokladen och Eliskja. Båda har haft ett par veckor vila och sedan gått två pass var i töm och lina, men första ridpasset och båda kändes jättefina! Sedan red jag även Grå som fick jobba med att styra runt träd och sen några travvarv på banan.
 
Som avslutning kom Itzys ägare och hälsade på, jag longerade Itzy och satt upp och skrittade på banan. Det kändes bra och förhoppningsvis kan jag nästa ridpass styra lite runt träden. Sen snabb middag och upp på Ica där vi hade personalmöte, givetvis mycket prat om Corona men inte enbart men det är väldigt svårt att planera något nu när man inte vet om allt kommer stänga ner eller hur länge det håller på. Vi har ju bland annat 20 års jubileum att fira, 20 år sedan nuvarande ägare tog över och i september är det också 20 år sedan jag började där. Det känns lite skumt, 20 år är ju jättelång tid!
 
Wasabi tömkörs!
 
 
 
Baloo gillar sol!
 
Utsikten över banan från Eliskja, det ser halare ut än det är. Spåret är bra och isen är ganska mjuk, i alla fall så länge det är plusgrader. Är nog inte så länge kvar till den är bar, en eller två veckor kanske? 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0