Upp och nervänt dygn!

Den här värmen gör att dygnet blir helt bakvänt, igår var det varmare än 30 grader!
 
Jag red på förmiddagen igår, först Miroque som fick hoppa lite! Han har provat några språng med ryttare förut men inte alls så mycket. Jag longerade först över ena hindret och sedan satt jag upp och red. Vi travhoppade flera språng och provade även att hoppa i galopp, men galoppen behöver tränas lite mer för att det ska bli bra.
 
Sedan red jag Zippin som fick jobba med att gå runt träden i skogskanten och böja sig, och sedan avslutade vi med några varv i trav på banan. Även Szum red jag, och han kändes riktigt fin. Byggde om Szum och Miroques hage, så att de ska få lite mer mat (även om det nog bara är Szum som behöver mer mat) och för att få det lite upprensat på gården inför nästa helgs läger.
 
Tog lite paus på eftermiddagen, grejade lite inne och sov en halvtimme, stekte lövbit till middag som vi åt med potatissallad och sen i väg på sena lektioner. Första lektionen började inte förrän klockan 19.30 och sista var klar 22.15, ovanligt sent men skönt i värmen. Fast klockan var över 23 när jag kom hem så red jag Chokladen. Red lite dressyr på ängen vid betet och det kändes bra att få jobba igenom henne lite inför träningen i helgen.
 
Så klockan var runt 1.00 när jag la mig, 2.30 skulle Nisse börja jobba men jag märkte inte ens att han åkte på jobbet. Men 5.20 vaknade jag av att det gnäggades hejvilt ute, då var Nisses stoflock ute, plus en ettårig hingst, så då var det bara att kliva upp och fånga om dom! Nu ska jag åka och rida lite medan det ännu är lugnt här!
 
Jag hade tänkt tömköra Clarinett igår men då hon redan hade tappat en av skorna hon fick på sig i söndagskväll så blev jag så less att jag struntade i det!
 
Bild från min och Chokladens nattridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0