Travbommar!

Precis som jag förutspådde blev det en stressig och varm dag på jobbet igår. I dag borde det bli mindre stress men säkert lika varmt!
 
Jag tog Grå i töm på morgonen innan jobbet, och sen efter jobbet var det snabba ryck eftersom vi blev kvar där länge. Nisse stekte på hamburgare medan jag bytte om, och sen hann jag bara äta innan det var dags att åka till mig och ha ett par lektioner. Först var det två tjejer utifrån som kom och red markarbetsträning med hoppinriktning och sedan red Linda och Paula upp och red dressyrinriktat markarbete.
 
Sen byggde jag om Zippins hage och red henne. Eftersom det låg bommar framme så passade vi på att trava över dom. Så tre travbomsserier i rad fixade hon, och vi även red bågar runt bommarna och kunde flytta ut henne sidvärts till spåret efter första bomserien, allt i trav! Rätt bra eftersom jag inte för någon vecka sedan kunde trava på henne alls!
 
Sen nattade jag hästarna, och när jag kom till Nisse så var det tre ston där som inte ville vara i sin nya hage dit de skulle flyttas utan hellre sprang runt på vägen och i andra hagar... Efter lite motion fick vi tag i dom och in dom i hagen och det blev kväll igår med!
 
Den Grå prinsessan efter gårdagens tömjobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0