Shoppingdag!

Igår blev det en liten shoppingtur, det händer inte så ofta. Jag tror att det var i november som jag sist var i Birsta, köpcentrumet i Sundsvall, skulle kunna skylla på coronan men jag brukar inte åka dit så ofta annars heller...
 
Jag började ju igår morse med att fånga in hästar strax efter 5 på morgonen, fodrade sedan och gjorde klart hos Nisse och åkte till mina hästar. Det gjorde att jag kunde sitta upp på Miroque redan 8.15, dock rätt varmt redan då, vi red ut en sväng i skogen. Sen ner till betet där jag jobbade Clarinett i töm.
 
Sen var planen att sova någon timme för att orka men vaknade efter en halvtimme för att hingstarna gnäggade, jag var såklart orolig att det skulle vara hästar ute igen. Så då gav jag upp och hämtade Linda så åkte vi till Sundsvall. 
 
Vi hann med ganska mycket, började med lite tråkigare shopping som vattenpump, stängselstolpar och penslar. Sen blev det roligare med ridbyxor (2 par som kostade lika mycket som jag räknat med på ett par), något linne och lite förbrukningsgrejer till hästarna. Det var ganska lugnt på affärerna men som alltid rörigt och mycket bilar när man kör i Birsta.
 
Vi kom hem och hade nattat mina hästar vid 21, då hjälpte jag Nisse att gå runt och fixa en hage så hästarna som hade varit ute fick en ny beteshage, han har jobbat 12 timmars pass på jobbet sista dagarna och har börjat helt galna tider som 2.30 igår och i dag (lördag) 4.30. Med tanke på det och denna galna värme är det inte konstigt att sista dagarna varit upp och ner med tider och rutiner. Vid midnatt var i alla fall hästarna utsläppta på betet och vi fick kväll.
 
Miroque passade på att norpa åt sig lite frukost när vi red igår morse!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0