Nationaldagen!

Regn i dag och flera omgångar med blöta kläder, men det behövs verkligen regn så jag har försökt gilla läget!
 
Igår efter jobbet så gjorde jag bara lättlagad mat, gjorde bakbromsträning med Lemonaden och nattade hästarna. Sen åkte jag och Nisse för att uppvakta en (inte längre så) nyfödd, nu var de inte hemma så vi hamnade hos några vänner i stället och blev kvar där hela kvällen och halva natten!
 
När jag kollade hästarna i natt så hade Zippin och Szum bestämt sig för att flytta ihop! Eftersom det var så väldigt lugnt så får de fortsätta bo ihop, sen får vi se hur det blir när det kommer ytterligare en häst hit men det är ett senare problem. I morse flyttade jag i alla fall dom till en större hage med lite mer gräs. Sen åkte jag ner till betet och byggde ut deras hage och jobbade Lemonaden i töm.
 
Gjorde klämda mackor till någon form av lunch och sedan i väg på ett gäng lektioner i regnet, och sista träningen var hemma med Linda. När vi var klara så hade Nisse varit upp på byn och köpt pizza, så Linda stannade också och åt. Sen avslutades dagen med att jag var med när Nisse verkade de två unghingstar som ska åka på hingstbete i morgon, ända till Dalarna!!
 
Szum vill helst bara äta medan Zippin pockar på hans uppmärksamhet och vill umgås. 
 
Kvällsbalja med kraftfoder och något lerigare hästar än i morse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0