Midsommarveckan!

Midsommarveckan är igång och det märks verkligen på jobbet! Mycket varor som kommer och mer kunder, dessutom är det första riktiga Jobb veckan för sommarjobbarna och vi har i dag börjat med längre kvällsöppet.
 
De två sista somrarna har vi haft öppet till 20, men i år blir det bara till 19, det räcker dock för att kunna börja senare och jag hann med både Lemonaden och Chokladen innan jobbet. Red båda två, Lemonaden tömkörde jag först och red sen. Chokladen var lite förvirrad i början och var lite småtjafsig, först var det nog så att hon drogs lite mot hagen med de andra hästarna men efter ett tag visste hon nog inte själv vart hon försökte med och varför... Sen släppte det och hon jobbade på som inget hänt!
 
Efter jobbet så tog jag Zippin i töm ute i gräset som omväxling. Först hade hon lite svårt att förstå att man inte fick göra som man vill trots att det inte finns staket men så fort vi var överens om det gick det bra att jobba. När jag sedan var klar så hade Nisse precis fått två ston som ska betäckas och det blev väldigt mycket prat innan det till slut blev en, till och med för oss, väldigt sen middag med färskpotatis och sill. Nu borde jag ha sovit för längesen för jag ska upp tidigt imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0