Midsommarafton!

Nu har jag semester! Tre veckor med bara häst, kanske inte direkt ledig men jag tror att det kommer bli bra!
 
Igår jobbade jag, var ganska bra tempo även igår på Ica och det märks ingen större skillnad där att det är Corona och allt midsommarfirande är inställt. Efter jobbet så träffades jag och Linda i stallet. Linda är ju hästlös just nu när Bea är på seminstationen så tanken är att hon ska hjälpa mig lite med mina under tiden, och bland annat ska vi försöka få igång Szum. Så igår när jag jobbade Miroque i töm så longerade hon Szum samtidigt. Miroque fick jobba över bommar, även i galopp där han fick rulla över en bom.
 
Sen kollade vi alla hästarna innan det var dags att fixa midsommarmaten! Vi grillade älgkalv, till det färskpotatis, sallad och vi grillade även champinjoner och paprika. Tokmätta blev vi och fick göra ett litet ryck i Nisses stall mellan för att kunna äta efterrätt. Vi kollade ett sto, som inte var brunstigt, och Nisse fodrade. Sen åt vi tårta till efterrätt, jag hade tagit hem en hallontårta från jobbet som hade hamnat upp och ner i frysen och inte var säljbar. Vi drack vin, både rose' och jordgubbsvin, och Linda och Nisse drack även rom och cola men jag var alldeles för trött för det.
 
I dag ska jag försöka ta det lite lugnt och vara lite ledig, ovanligt med en midsommar med värme och sol så det gäller att njuta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0