Mer träning!

Igår var det dressyrträning igen, även om det är jobbigt att köra och tar mycket tid så är det så värt det att få inspiration och hjälp framåt! Det är ju träningarna som gör att man orkar med allt stök som är hela tiden!
 
Jag och Clarinett åkte igår morse. Hon var jättefin på träningen och jag fick riktigt bra kläm på den där svåra vänster galoppen. Efter träningen så åkte jag förbi seminstationen, där Lemonaden och Bea står, deras beten för att se om jag såg våra hästar. Men jag hittade de inte utan fick bara en promenad i värmen! De har många hagar på olika ställen så det är inte så konstigt men värt ett försök när jag var så nära.
 
När jag kom hem så hade jag både hunnit äta lunch och handlat på vägen, och sovit fem minuter på en parkering eftersom jag var så trött. Så lämnade Clarinett och sedan vilade jag lite, gjorde middag, drack kaffe och vi hann även gå besök. Sedan red jag Miroque, han tyckte nog att det var otur att ryttaren varit på träning för han fick jobba med massor av övergångar och att verkligen gå framåt och använda fler växlar. Han blev i alla fall väldigt trött!
 
Gjorde en hage till Zippin och sedan var det kväll igen. Linda kom och vi åt jordgubbar, årets första för m3, och glass. Innan Nisses hästar var nattade så var klockan midnatt igen och det verkar ju vara normalt nu.
 
Några bilder på Clarinett före och efter träningen! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0