Kallväder!

Regntunga skyar, blåst och kallt, i vanlig ordning får man behålla vinterjackan framme till midsommar minst! Lite varmare kan man väl få önska?
 
I morse hjälpte jag Nisse lite i hans stall först, han skulle i väg med två unghingstar på bete men när jag åkte väntade han på sitt resesällskap som var chaufför och höll med bil. Jag tog Grå och Dajmen i töm och red en sväng med en lite lätt stirrig Clarinett som hoppade för allt! Sen upp på gården för att jobba Zippin, hon är brunstig och sist hon var det så blev hon lättirriterad och överkänslig för beröring, eftersom läget var lite lika i dag så longerade jag henne med bara träns och lina. Och det var nog lika bra för det blåste upp stormvindar precis när vi började. Jobbade med övergångar i linan och med att fokusera
 
Sen red Paulas dotter en lektion på Juliette innan jag kopplade på transporten och sen fixade mat. I väg på lektioner, med transporten, och i dag påbörjade jag inridning av en femårig islänning som jag ska rida in hemma hos en ny kund. I dag longerade jag och gjorde förberedande uppsittningsövningar. Den verkar väldigt cool! Efter sista lektionen så lastade vi in Miroque, som var här på inridning i fjol, i transporten. Han ska vara här några veckor nu för vidareutbildning och träning.
 
Nu har jag nattat både mina och Nisses hästar, tittat lite på tv och hoppas nu på att f sova. Nisse har fortfarande inte kommit hem, de var ända till Dalarna med unghingstarna som förhoppningsvis får en härlig sommar!
 
Dajmen efter sitt pass, ser väldigt uttråkad ut!
 
Miroque i transportkameran!
 
Och Miroque i hagen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0