Dessa bilar!

Å vad jag inte gillar bilar... 
 
Nu är det dags att komma in i nya rutiner, med hästarna på bete, och i dag började jag med att mata hästarna hemma, packa ihop lite grejer och sen ner på betet. Jag jobbade Grå och Chokladen i töm, och red ut Clarinett, lite svalare i dag och några regnskurar så grusvägen var bra att trava på! Sen upp på gården och jobbade även Zippin i töm.
 
När jag kom hem så hjälpte jag Nisse att byta däck på hans bil, som jag skulle låna eftersom min är trasig, och åt resterna av pastasalladen. Sen i väg med Nisses bil för att ha lektioner. Hann upp på byn sen fick jag punktering! Ringde Nisse som fick komma med ett vinterdäck och till dagens första kund som jag inte skulle hinna med. I väg igen och tog inte lång stund så lös laddningslampan! Alltså Nisses bil har gått problemfritt sen han köpte den i höstas, men inte när jag lånar den såklart! För något år sedan lånade jag också en bil av honom för att ha lektioner, då gick generatorremmen...
 
Denna gång var det inte den som var problemet, jag tog mig till första lektionen där det så lämpligt fanns en mekaniker! Han konstaterade att den inte laddade och satte batteriet på laddning medan jag hade lektion, sen rådde han mig att åka hem direkt så det var bara att ställa in resten av kvällen. Hem tog jag mig, då laddade bilen men nästa gång jag startade var det samma igen.
 
Blev lite deprimerad och läste bilannonser desperat! Ochsstekte hamburgare till någon konstig sen middag. Hos oss var även vår bilmekande vän som provkörde min bil och han kunde direkt säga vad felet på den var. Mindre än en timme senare var min utdömda bil igång igen! Det var styrstaget som var av och han tog från den gamla bilen. Alltså det var verkligen helt underbart! Men vi har ju fortfarande en trasig bil...
 
Kvällspasset i stallet blev sent men jag flyttade Szum och Zippin till varsin ny hage med lite mer gräs, och så kollade jag beteshästarna. Nu är det inte så många timmar till jag ska upp igen så dags att sova!
 
Grå väntar!
 
Chokladen i töm!
 
I kväll såg hon ut så här!!! Hon måste ha badat i blöthålet som är i hagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0