Åskmuller!

Igår var det kvavt och varmt, och hela eftermiddagen mullrade det av åska!
 
På morgonen skulle Linda i väg med Bea, så jag hjälpte henne att lasta och sen följde Nisse med henne. De var i väg och gjorde ultraljud på Bea igen för att försöka få någon ordning på hennes brunstproblem. Äntligen verkar hon fått tag i en veterinär som är intresserad och vill hjälpa henne.
 
När de hade åkt gjorde jag bakbromsträning med Lemonaden innan jag åkte på jobbet. På väg hem från jobbet så stannade jag och Nisse för att titta på en bil, den såg bra ut men frågan är väl hur den går, nu tittade vi bara på den utifrån. Sen hade åskan lugnat sig så jag och Paula skrittade i skogen med Zippin och Juliette. Det gick jättebra till sista branta nerförsbacken, den är ganska ordentlig och båda hästarna tyckte att det var jobbigt. Juliette blev lite frustrerad över att vänta på Zippin och såklart började hästarna på gården gnägga precis då. Zippin blev lite blockerad och låst, som hon kan bli, och blev ståendes utan kontakt, när hon väl vaknade till så blev hon nog lite stressad av situationen och reste sig. När kom på benen igen så klev jag av och gick nerför backen, satt upp igen och red hem, då hade båda hästarna taggat ner.
 
Linda kom och fikade sen, även fast det var sent redan, gjorde äppelpaj och glass. Nu ny dag, nya tag och förhoppningsvis ska jag i dag få ut lite hästar på bete!
 
Trött Zippin efter ridturen! 
 
 
Tror nog att hon måste vila i dag! 😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0