Vinterkläder i juli!

I dag åkte vinterkläderna på igen, och det behövdes verkligen för när jag var klar i kväll var tre jackor, ett par ridbyxor och ett par överdragsbyxor genomblöta!
 
På förmiddagen var det bra ridväder, jag började med den nya hästen Veubelle. Longerade lite först för att se hur hon rör sig och skapa lite kontakt, satt sedan upp och red ett väldigt lugnt pass med mest skritt. Fin och välriden häst men lite spänd, och det är ju inte så konstigt första dagen. Sen red jag Szum som inte var på sitt mest inspirerande humör när jag började men blev fin på slutet. Och så Zippin som fick jobba med att börja böja sig, även i trav, och det var nog jobbigt för hon blev riktigt sur. Det är en häst som verkligen visar sina åsikter!
 
Fixade med hagarna inför helgens kurs och åkte sedan ner till betet. Här hade det börjat regna så efter att jag hade ridit Clarinett var jag blöt, vi red till det andra betet, jobbade lite på en volt där och sedan tillbaka igen. Hem och bytte kläder, stekte hamburgare till middag och åkte på lektioner. I kväll har jag skrittat lite utan ledare på islänningen jag rider in, som tur var har de ridhus så där höll jag mig torr men resten av kvällen blev en blöt historia! Kom hem genomblöt strax efter 22 och nu försöker jag hitta värmen igen. Att det ska vara så här kallt i juli!
 
Veubelle på ridbanan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0