Sommarträningsdag!

Igår hade jag årets sommarträningsdag, skulle ha varit två dagar men blev en men en riktig bra dag!
 
Sex ryttare med en spännande mix av hästar, halvblod, bruksnordis, ridtravare och en shire! Dagen började med teori om ryttarens sits, sen dressyrträningar, lunch och teori om grundridning. Några träningspass på eftermiddagen också, då med lite bommar. En del ryttare red ett pass och några red två, Paula och hennes dotter delade på Juliette och red varsitt pass, det fungerar väldigt bra att ryttarna själva väljer antal ridpass eftersom fler kan vara med då. Dagen avslutades med jordgubbar, glass, grädde, maränger och chokladsås! I slutet av augusti kör jag ny träningsdag!
 
Jag hann rida Miroque, sista passet här hemma och avslutade med några språng över låga hinder på diagonalen, efter kursen innan och regnet kom. Tänk vilken tur vi hade med vädret för sedan regnade det resten av kvällen. Linda var hos oss och åt, rester sedan lunchen på kursen, sen var jag upp på byn och tankade och nattade hästarna i regnet.
 
Linda lånade Szum eftersom Bea är borta. Hon klagade lite över träningsvärk i magen men såg mest glad ut när hon red ändå. 
 
Szum är ju ingen "åkahäst" men så fin när han går. Bilden nedanför går han ju jättefint, synd att tummen kom med! Men inte så lätt att fota och instruera samtidigt! 
 
 
Uppsittning! 
 
Bomövningar! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0