Sista semesterdagen!

Nu är semestern slut för denna gång, tycker att jag inte hunnit något mer än att jobba men så fick det väl bli denna gång!
 
Igår hade jag i alla fall en ganska effektiv hästjobbardag. Först ut Zippin som jag red ett lättare travjobb på banan och sedan styrde runt träd i skogskanten. Travjobbet bestod av att växla fyrkanten med de stora volterna och övergångar till skritt innanför spåret, det roliga är att för en månad sedan skulle det jobbet varit avancerat för henne men nu känns det som lätt jobb!
 
Sedan åkte jag ner till betet och hämtade Chokladen. Red henne hemma på banan och red bland annat igenom LC:1 programmet. Bra träning att åka i väg även om det är hemmavid. När jag kört ner henne igen så tog jag in Wasabi och longerade henne lite. Tanken är att börja jobba henne lite igen. Egentligen tycker jag att treåringarna ska ha längre sommarvila än 1.5 månad, som Wasabi haft nu, men nu får det bli så här. Dels är hon fortfarande anmäld på visning i slutet av augusti, även om det just nu inte känns aktuellt, och dels som vintern var sist så känns det bättre att jobba henne nu och vila i vinter. Vi får se, börjar på lite nu i alla fall.
 
Innan jag tog matpaus så målade jag även lite på ligghallen. Hästarna har gnagt lite så det var mest förbättringsmålning men tyvärr tog den svarta färgen slut med litegrann kvar att måla, så är det väl alltid?
 
Efter middagen så åkte jag ner till betet igen och red ut en sväng med Clarinett och Dajmen som handhäst. Och när jag kom tillbaka så red jag och Linda ut en skrittsväng med Grå och Bea! Första turen för Bea sen hon kom hem från betäckningen och jag tror att både Bea och Linda var nöjda!
 
Nu en sväng till stallet innan det är dags för Ica-jobb igen, jag är jättetrött så vet inte hur jag ska klara den här dagen!?!
 
Zippin innan avsittning, ser ni tungan?
 
Chokladen på banan!
 
Och i transporten sen:
 
Wasabi longeras!
 
Jag skulle fota ett par ridbyxor som jag tänkte sälja, Nisses katt KJ skulle absolut vara med på bilden!
 
Innan avsittning efter turen med Clarinett och Dajmen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0