Regn och sol!

I dag har det regnat och varit sol om vartannat och samtidigt! Kom även en omgång med åska, jag gillar inte åska...
 
Egentligen började dagen strax efter 6 på morgonen när Nisse ringde och väckte mig eftersom en av hingstarna gett sig ut och i sin iver att hitta någon att tjafsa med rivit några hagar. När jag kom ut har han infångade och jag hjälpte Nisse att laga hagarna och vi hann så han ändå kom i tid till jobbet. Jag gick in och sov en timme till...
 
Sen började dagen med att jag och Paula red ut en liten sväng med Chokladen och Juliette. En regnskur kom då, precis tillräcklig för att bli blöta! Sedan fick Grå jogga lite i töm och Dajmen tömkörde jag ner till det andra betet som är där för att se hur mycket gräs som växt upp, hon fick jobba några varv på volt i trav där och sedan gick vi tillbaka igen.
 
Upp på gården och jobbade Veubelle i töm, när vi var klara så kom Linda och vi red Szum och Miroque på banan. Miroque fick jobba med framdelsvändningar och skänkelvikningar och det var tydligen jättejobbigt för han blev snabbt trött. Då hjälpte vi Linda och Szum lite i stället, och hejade på dom lite.
 
När vi var klara i stallet så drack vi kaffe innan jag och Nisse åkte tillbaka till mig för att byta vattenpump i huset där vi är när det är läger. Den andra gick sönder i vintras. När vi höll på med det så åskade det för fullt! Jag är åskrädd sedan jag mötte blixten i Nisses stall för många år sedan när det var ett fruktansvärt åskväder i samband med att jag var hästvakt.
 
Sen åkte vi och Linda och åt thaimat, så jäkla gott och en thaiöl till det eftersom Linda körde! Vi nattade även mina hästar och sedan till Linda och drack kaffe. Nu är det dags att sova och klockan är inte ena midnatt än! Fast bra nära...
 
Chokladen innan avsittning i dag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0