På Pay and ride!

Jag måste bli bättre på att åka med mina hästar och miljöträna dom, bara att åka och rida någon annanstans än hemma är ju bra träning. Men igår var jag i alla fall i väg!
 
Jag började gårdagen med att rida Zippin, hon fick gå på banan och vi jobbade med skänkelvikningar på olika linjer i skritt och trav. Sedan ner till betet och red ut en liten sväng med Clarinett och tog Grå väldigt lätt i töm. Grå hade, troligen, slagit på sig själv och var lite svullen på insidan skenbenet på ena bakbenet. Hon fick gå ett väldigt lätt pass i töm, jag ville se att hon inte var halt och om svullnaden gick ner av rörelse. Halt vsr hon inte och efter vsr det bara en liten bula kvar av svullnaden, på kvällen den var det nästan helt borta.
 
Sen lite packning, koppla på släpet och lunchfika innan jag fixade i ordning Chokladen och lastade. Vi åkte till Hammerdal och var med på Pay and ride, vi red LC:1. Första gången Chokladen är på något liknande, första progrmridningen och första gången innanför dressyrstaket. Tycker att hon skött sig ypperligt även om det finns mycket att förbättra för att få bättre poäng. Vi hade lite avbrott i ena galoppen och hon gick lite på tvären, typiskt när hon inte riktigt går fram vilket hon ju i sin tur inte gör när hon blir spänd. Lite mer rutin så blir det nog bra!
 
Hemma strax efter 21, nattade hästarna och sov. Nu ny dag som blir en total arbetsdag!
 
Chokladen efter ritten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0