Midnatt igen!

Det känns inte så mycket som semester men jag försöker ju jobba in den här jäkla vintern som ju var riktigt dålig på alla sätt!
 
Igår var jag först på vårdcentralen för att ta cellprov, tog även blodtryck och det var inte alls bra så jag är nog lite stressad... Sen en fika på byn innan jag åkte upp till ett stall och tömkörde tre hästar. När jag var klar där så åkte jag förbi jobbet och handlade innan jag kom hem och fikade lite. 
 
Longerade Zippin för att se hur hon såg ut och kändes efter lördagens äventyr och brunsten, och hon var som vanligt och det är ju bra. Sen ner till betet och joggade Chokladen lite i töm. Var rätt trött och sov en halvtimme i soffan innan Nisse kom hem och vi värmde färdig pizza.
 
Dejtade Linda i stallet och hon var med mig när jag hoppade Miroque, han var jätteduktig och vi fick till npgea bra språng även ur galopp. Sen åkte vi ner till betet för att rida Clarinett och Grå, men precis när vi hade sadlat så öppnade sig himlen! Vi blev blöta men det regnade inte under ridturen i alla fall. Avslutade med uppsittning och hängning på Dajmen. När vi sedan kom till Nisse så hjälpte vi honom att betäcka ett sto, och sen fika och vips var det midnatt igen!
 
Jag och Miroque igår!
 
Vi rider mot regnbågen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0