Lägerväder!

Vilken tur vi hade med vädret även på denna kurs, lagom ridväder och inget regn under själva kursen. Ibland är faktiskt vädret bra!
 
På morgonen igår så tog jag Zippin i töm innan jag åkte på lägret. Jag jobbade henne i en av gräshagarna, hon var väldigt på och laddad när vi började men efter en stund tog det tvärstopp och hon blev rejält istadig! Upprepade gånger stod hon på bakben och hon gick även över två gånger!! Efter sista gången så reste hon sig bara en gång till innan hon gav sig och kunde trava ett par varv på volten igen. Jag har sagt det förut, det är en väldigt speciell häst och hon har verkligen humör. När jag rider på henne försöker jag undvika att hamna i konflikt med henne eller att hon blir istadig, tror ni förstår mig där och igår blev jag åter påmind om varför.
 
Sen i väg på lägret, de red dressyr på förmiddagen, sen lunch och teori om sadlar. En hoppgrupp på eftermiddagen och sist teori om bett. När jag åkte från lägret så stannade jag och handlade eftersom vi skulle äta tacos på kvällen. Planen sen var att åka direkt till mina hästar men när jag åkte förbi hos Nisse såg jag att det var stökigt där, han var kvar på jobbet och det var en rymlig på gården. En kompis som skulle äta med oss kom precis och fick hjälpa mig att få ordning på hästar och hagar. Hon följde även med och nattade mina hästar.
 
Linda kom också sen och vi gjorde tacos och det var ganska precis klart när Nisse kom hem från jobbet, de hade lastat fisk så klockan nog nästan 21 då. Vi åt, betäckte ett sto och kollade två ston, och avslutade med kaffe och muffins, som Linda bakat, så där runt midnatt! Långa dagar blir det!
 
Wasabi har fått en flughuva! Jag har bara flughuvor på de hästar som verkligen behöver det, som är störda av insekterna, eftersom jag tycker att det lätt blir skav av dom, blir varmt under och kan vara lite störande för hästarna. Wasabi är mycket biten runt öronen och även i pannan (!!!) så hon blir förhoppningsvis nöjd med sin batman utstyrsel.
 
Lite konstig passform, eller så har Wasabi ovanligt långa, öron? Söt blev hon i alla fall! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0