Lägerbubblan!

Då var det dags för läger igen! När man har läger och kurs så här blir man som i en bubbla helt ovetandes om världen utanför!
 
Jag började i morse med att rida Chokladen, efter att ha fodrat Nisses hästar och kollat mina. Skrittade en liten sväng och red lite lugnt dressyr jobbig långgräset, mycket spänningar i dag att jobba bort. Sen i väg till Nylands Hästsportslag och vuxenläger, vi började med teori om sits och liksidiga ryttare, sen red några av dom dressyr. Efter lunch och mer teori så red de markarbete, även Miroque var med och gick träning.
 
När lägret var klart för dagen så åkte jag till islänningen som jag rider in, och vi red runt där i det lilla ridhuset utan problem åt alla håll. Testade även lite trav i dag men det blev mest något passaktigt. Hade även en lektion på hemvägen och där var det så fruktansvärt med knott att det inte gick stå stilla!
 
Hemma igen med nattade hästar gjorde Nisse pizza till sen middag och jag gjorde nektarin och jordgubbspaj som efterrätt, vilket var otroligt gott. Linda var här och åt. Hon och Paula har hämtat hem Bea från seminstationen i dag. Bea är dräktig med Canterbury, men Lemonaden var inte dräktig och är kvar på stationen och ombetäckt. Lemonaden brunstade vid midsommar och troligen ställde helgdagarna till det och gjorde att vi missade ägget. Hoppas att hon tar sig nu, och att Bea slutar kissa! Jag har varit både snurrig och haft huvudvärk i kväll så jag behöver verkligen sova nu, ny lägerdag i morgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0