Halva sommaren!

Helgen är över, skönt meden lugn helg men lite lätt panik att halva sommaren har gått och jag har inte fått någonting gjort!
 
Igår red jag i alla fall ut Chokladen först, lite spännande när vi hör ett djur rätt nära men eftersom skogen är så tät så såg vi inte vad det var men troligen älg eller hjort. Chokladen höll sig ganska cool och vi kunde fortsätta turen. Red sedan lite lätt dressyr på Grå i långgräset och tog även Clarinett i töm.
 
Sen hem och gjorde mat, fransyska av älg och klyftpotatis, innan jag åkte i väg och hade några lektioner och red två hästar, dels Miroque som ju var här för någon vecka sedan och även islänningen som jag håller på att rida in som igår reds för första gången utanför deras lilla ridhus då jag styrde runt i en kohage. Jag har jobbat den 10 gånger så det känns som att det går bra!
 
När jag kom hem hade Nisse precis kört bort två hästar till Paulas familj, de ska gå på bete där några veckor. Jag svängde in där så det blev lite surt, sen följde jag med Nisse när han vattnade på ena betet så helt plötsligt var klockan midnatt igen, som vanligt!
 
Nu väntar en intensiv vecka, ser dessutom ut att kunna regna flera av dagarna och det vet jag inte om jag har tid med!
 
Grå efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0