Fredagsmys!

Fredag och sol! Åtminstone tills jag kom till hästarna efter jobbet, då kom det en rejäl regnskur!
 
Jobbade först till 17, gjorde lätt och snabblagad mat och åkte ner till hästarna. Det var här regnet kom! Jag började riva en hage, ska använda det stängslet för andra hagar i helgen. Sen skulle jag longera Dajmen, men hon hade helt andra planer och tänkte inte låta sig fångas! Jag gav upp för då och åkte till andra betet och dejtade Linda.
 
Vi skrittade ut med Bea och Zippin, en tur i kraftledningen med både mycket att lyfta på fötterna för och buskar att gå igenom. Och mycket vatten på sina ställen, märks att det regnat mycket för på vissa ställen var stigen översvämmad av vatten! Zippin gick först nästan hela bortvägen, hon är inte så brydd av sig!
 
När vi var klara så var det dags för ett nytt försök med Dajmen, och denna gång gick det fint att fånga henne med hjälp av några godisar som muta. Longerade lite lätt, hon har varit lite smått kaxig och jobbig ett tag så tanken är att jobba lite mer med henne nu, men det blev lite mjukstart i dag. Lite glass till kvällsfika och nu är det sovdags igen!
 
Utsikten i kraftledningen!
 
Linda och Bea!
 
Lite trött blev hon nog av turen!
 
Min fina Dajm-prinsessa!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0