Förberedelsedag!

Jag har ju i alla fall blivit bönhörd när jag önskade mig regn innan helgens kurs! Ridbanan är inte så dammig men i morgon får det gärna vara uppehåll!
 
Jag skulle rida på förmiddagen men det regnade då så jag började i en annan ände. Rev en hage och plockade bort lite tråd som legat kvar. Åkte sedan och handlade inför kursen. Eftersom det fortfarande var lite osäkert med vädret, omväxlande kan man säga när det är sol och regn om vartannat, så gjorde jag och Nisse mat i stället. 
 
Efter lunchpaus så kom Linda och vi red Veubelle och Szum på banan. Båda de hästarna gick ett kortare och lugnt pass, Szum inför kursen i morgon som Linda ska rida med honom, och Veubelle är ju precis i början av sin igångsättning. När de hästarna var klara så red jag även Zippin, hon fick träna mot tempoväxlingar i trav och sen skrittade i runt träd i skogskanten.
 
Sen kom läget första deltagare, två yngre tjejer som ska sova här i husvagn i natt! De red även en lektion som tjuvstart inför morgondagen. Paula hade ridit hem Juliette så Nisse slog på henne balskor så nu är även dom redo för kurs i morgon. Blir en spännande och intensiv dag i morgon!
 
Utsikt från Veubelle med Linda och Szum i fokus! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0