Dammfritt!

I dag har det regnat till och från hela dagen, mest till faktiskt även om det var sol på en av lektionerna jag hade och faktiskt lite när jag jobbade hästarna på dagen också. Just nu är jag rätt nöjd med regn men det är ju dammfritt i alla fall!
 
Eftersom jag förstod att jag skulle vara trött efter helgens kurs och hade sett prognosen så hade jag inte planerat in så mycket i dag. Gjorde en ny hage till Zippin och sedan jobbade jag henne och Veubelle i töm. Provade en ny tömsättning på Zippin men fick inte riktigt det gensvaret jag hade tänkt, kanske nästa gång?
 
Sen lunch, färskpotatis med köttbullar och gräddsås, och så hjälpte Linda mig att lasta Miroque. Hans utbildningsperiod är slut för denna gång och dags att åka hem, både jag och Szum kommer att sakna honom. Lämnade av honom och hade sedan lite lektioner i skiftande väder, mest regn. Skrittade själv på inridningshästen, islänningen, och hjälpte en elev med uppsittningsövningar och att hänga och sitta på sin blivande ridtravare. Så inte bara vanliga lektioner i dag, när jag kom hem så gjorde jag varma mackor till kvällsfika och nu är det bara att hoppas på bättre väder i morgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0