Trettondagsafton!

Igår kväll kom det äntligen lite snö! Precis så mycket att isen inte syns och broddarna inte tar...
 
Jag gjorde ett ryck med hästarna på förmiddagen, jobbade Grå och Chokladen i töm. Sen tog jag Eliskja som jag satt upp på och red själv utan hjälp för första gången! Lite longering först, lite "ridning" från marken och några start och stopp ståendes i en stigbygel, sen satt jag upp och red tre varv på en volt runt pallen, givetvis med många stopp och start! Jätteduktig!
 
Sen lite fika och i väg på ett par lektioner, de red på en lägda så underlaget var bra men ponnyn blev lite busig av de stora ytorna. Nyttigt att emellanåt träna på andra ställen än på banan!
 
Handlade på hemvägen och gjorde sedan ett hopkok av resterna av gårdagens ytterfile som jag kokade i grädde och creme fraiche tillsammans med champinjoner och paprika, blev jättegott! Gjorde även en äppelpaj för sedan fick jag besök av en vän som jag inte träffat på två år! Fast det känns ju inte så, utan mer som att det var förra veckan vi träffades sist! Mycket surr blev det och hon följde även med och nattade hästarna, såklart sent innan vi var klara men det var det värt!
 
Chokladen igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0